Jenter som vil ha sex tynne jenter Liker gutter best tynne(veldig tynne) jenter eller normale jenter?? Det er vel *Andre gutter vil ha helt normale jenter som ser ok søte og er litt feminine. Mange. Jeg ville helt klart sagt ifra til dama mi om hun begynte å legge på seg for Personlig synes jeg at jenter helst bør ha litt fett, da virker de liksom litt .. si at du kunne hatt like god sex med ei feit jente som med ei tynn jente?? Jeg får jo ett inntrykk av at gutter liker tynne, stramme jenter med store pupper. Men samtidig er det mange som vil ha jenter med former, er det. Men på tv, kino, i filmer, bøker og på teater, er alle damer tynne. . støtte, framstiller tjukke kvinner som ulykkelige, slemme, stygge og usexy? som ingen vil ha sex med, og aldri mer får hovedrollene som skyter, dreper.

Liker gutter best tynne(veldig tynne) jenter eller normale jenter?? Det er vel *Andre gutter vil ha helt normale jenter som ser ok søte og er litt feminine.

Mange. posted in Seksualitet: Hva mener egentlig dere jenter om tjukke gutter? Hørte en gang fra ei litt eldre jente som nevnte noe som Det er ekkelt å tenke på å ha sex med Vel, jeg har av en eller annen grunn alltid vært tiltrukket av tynne, nesten undervektige gutter.

Jeg ville ikke hatt en synlig overvektig. Kvinnen er fortvilet over mannen sin som ikke vil ha sex. Sexologen svarer.

Liker gutter best tynne(veldig tynne) jenter eller normale jenter?? Det er vel *Andre gutter vil ha helt normale jenter som ser ok søte og er litt feminine. Mange. Kvinnen er fortvilet over mannen sin som ikke vil ha sex. Sexologen svarer. Men på tv, kino, i filmer, bøker og på teater, er alle damer tynne. .

støtte, framstiller tjukke kvinner som ulykkelige, slemme, stygge og usexy? som ingen vil ha sex med, og aldri mer får hovedrollene som skyter, dreper.

Syltynne jenter/normale jenter?Hva liker gutta? - Sex - VG Nett Debatt

Det vil si at de fleste av oss liker middels jenter, mens en ganske stor andel liker litt lubne jenter eller litt tynnere. Og så er det en liten andel som liker veldig tjukke eller veldig tynne jenter. Med internett har det blitt mulig for pornobransjen å ha en mye større bredde.

– Men det er Mer om: Sex og samliv. posted in Seksualitet: Hva mener egentlig dere jenter om tjukke gutter? Hørte en gang fra ei litt eldre jente som nevnte noe som Det er ekkelt å tenke på å ha sex med Vel, jeg har av en eller annen grunn alltid vært tiltrukket av tynne, nesten undervektige gutter. Jeg ville ikke hatt en synlig overvektig. Kvinnen er fortvilet over mannen sin som ikke vil ha sex. Sexologen svarer.

Sexolog: – Menn må tørre å si at de liker større damer

Jenter som vil ha sex tynne jenter Men det er som med alt annet smak og behag.

Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Guest Vena Cava   0 0. Men jeg kan ikke skjønne hvorfor jenter slanker seg når de tynne fra før av!! Jeg har vært gift i 10 år med min mann. Ellers tror jeg det er en smaksak. Jeg liker "normale" folk.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail